Sterk staan
door te vallen

– Floris van Puijenbroek

Wie ik ben?

Iemand die gaat en staat voor kwaliteit van leven en werken. Een ontdekkingsreiziger met de bourgondische cultuur als thuisbasis. Een wielerfanaat die droomde van een carrière als ‘Flandrien’. Een onderzoeker en generalist die snel doordringt tot de essentie en zaken graag op een verrassende manier belicht. Creatief, sensitief en oprecht. Altijd met een gepaste dosis humor.

Waar ik voor sta?

Mensen wezenlijk met elkaar in gesprek brengen. Om samen unieke, strategische vraagstukken te doorgronden. Vraagstukken waar ‘meer van hetzelfde’ niet volstaat! Waar nieuwe inspiratie en invalshoeken nodig zijn om tot goede keuzes en robuuste oplossingen te komen. En waar sterke leiders en teams nodig zijn om het verschil te maken. Vanuit de overtuiging dat het ons niet ontbreekt aan goede leiders, maar aan het versterken van elkaars leiderschap. Met meer dan 15 jaar advieservaring op het snijvlak van organisatie, gedrag, strategie, technologie en huisvesting weet ik hoe deze krachten te bundelen.

Wat mij drijft?

Angst en controle omzetten in moed en vertrouwen. Hiervan ken ik de letterlijke betekenis na jaren lang last te hebben gehad van epilepsie. Het verklaart mijn vermogen om angst en onzekerheid bespreekbaar en hanteerbaar te maken. Om niet te willen beheersen wat er niet is. Om uitdagingen onbevangen tegemoet te treden. Om zichtbaar te maken wat onzichtbaar is. Om diversiteit te (h)erkennen en te benutten. En om te blijven staan waar anderen zich terugtrekken!